Dilimizin Zenginlikleri Projesi

Kas

Tüm öğretmenlerimizin öğretmler günü kutlu olsun.

Kas

Kaymakamımız Sayın Fatma TURHAN KESER ile İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat ÇULFAZ ,Şube Müdürümüz Mustafa EREN ile birlikte okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle bir ara geldiler.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle andık.

Aziz Milletimizin Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun

Ekm

Tüm öğretmenlerimizin ve personelimizin katkılarıyla okul bahçemizde oyun alanları oluşturuldu.

Ekm

Mevlid Kandili etkinlerimiz kapsamında panomuz hazırlandı ve peygamber efendimizin hayatı öğrencilerimize anlatıldı.

Ekm

Tasarruf Candır Projesinin amacı "Tasarrufun"önemi anlatılarak günlük hayata uyarlayan duyarlı nesiller yetiştirmektir.Bu kapsamda etkinlikler  oyunlaştırılarak yapılmıştır.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve  Çanakkale Zaferi'nin 108.  yıl dönümünü başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle ,gazilerimizi saygı ve şükranla anıyoruz.

Mrt

Okulumuzda yapılan yarışma sonucunda  İstiklal Marşını en güzel okuyan öğrencilerimiz  : 1/A Sınıfından Ela BAYRAK  ,2/A Sınıfından Ömer Faruk CAN , 3/A Sınıfından Eylül KALAYCI  olmuşlardır. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi  kutlarız.

Mrt

Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşının kabülünün 102 yılı yad edildi.